Om T.J. BYG

T.J. BYG ApS er et lille tømrer- og snedker firma  med speciale inden for slibning og lægning af massive trægulve. Firmaet blev startet i 2004 af Tom Jeppesen, og mester er selv med ude på alle opgaver. 

​Vi lægger massive trægulve for både private og erhverv:

  • Askegulve i faldende længder
  • Egetræsgulve i faldende længder
  • Douglas gulve i fuldlængde, op til 11 m, og i faldende længder
  • Sildebensgulve i egetræ

Vil du have gulvvarme under dit nye gulv, kan vi også klare det. Limet på beton eller med fordelingsplader i en strø-konstruktion.

Vi renoverer også  eksisterende gulve, dvs. slibning og efterbehandling som du ønsker (lud & olie, lud & sæbe eller lak).

Ingen opgaver er for små, vi håndterer alt fra 10 til 400 m2, og geografien er heller ingen hindring. Vi har lagt gulve i Belgien, Tyskland, England og Skotland. I Danmark er det primært omkring de større byer København, Odense og Århus, men firmabilen kører i hele landet.

Det er gratis at få lavet et tilbud, og når T.J. Byg har givet et tilbud, så kan du regne med prisen. Der kommer kun ekstra omkostninger, hvis der kommer noget uforudset eller opgaven udvides undervejs.

Vores kalender er altid åben for nye kunder, som ønsker fagligt kompetente håndværkere og foretrækker en virksomhed, hvor mester selv tager telefonen.

" Med T.J. BYG ApS kan du altid regne med kvalitet"

- Indehaver Tom Jeppesen

​Firmainformation

​T.J. BYG ApS

CVR: 27966195

adresseinformation

Kirkegade 6
6771 Gredstedbro

kontaktinformation

Telefon: 22341227

E-mail:  tom@tjbyg.dk